top of page
  • Foto van schrijverBestuur HH

INSCHRIJVEN BIJ DE HAMMERHEADS

Bijgewerkt op: 18 apr. 2021

SEIZOEN 2020-2021 (heden tot en met eind juni)


Wij hebben van velen gehoord dat jullie heel graag nu al doorgaan met basketballen tot en met eind juni. Dat willen wij óók graag, en daarom zullen wij vanaf dinsdag 27 april al starten met de wekelijkse basistrainingen en deze gaan door tot en met eind juni. Dat zijn dus 10 trainingen!


We hebben de contributie voor de rest van dit seizoen (2020-2021) vastgesteld op 50 euro. Hiervoor krijgt u dus nog 10 trainingen van anderhalf uur (zie hieronder). (NB. Ook betaalt u éénmalig het inschrijfgeld van 25 euro)


TRAININGEN VAN 27 APRIL TOT EN MET EIND JUNI


Locatie van de trainingen: In eerste instantie zijn de trainingen natuurlijk buiten, maar zodra dit is toegestaan gaan wij binnen trainen.


Dag van de week & tijdstip: Op basis van de aanmeldingen van de trainingen stellen wij de groepen samen en bepalen we de dag, locatie en tijdstip. Dit zullen we zo snel mogelijk bevestigen aan alle deelnemers.


Samenstelling van de groepen: We zullen de groepen samenstellen op basis van ervaring, speelniveau en leeftijd, zodat we iedereen op zijn of haar niveau kunnen laten trainen.


Deelname: Toegankelijk voor leden van de Hammerheads, of voor betalende niet-leden (zie opmerking hieronder)


Belangrijke opmerking voor niet-leden: Het is ook mogelijk om deel te nemen aan de trainingen als u nog niet zeker weet of u zich definitief wil inschrijven. U betaalt voor deze 10 trainingen in dit geval 75 euro (*). Indien u besluit om zich vóór 1 juli 2021 alsnog definitief in te schrijven zullen wij dit bedrag verrekenen met het inschrijfgeld en de contributie voor seizoen 2020-2021 (bij elkaar ook 75 euro). Aanmelding en betaling vooraf is verplicht.

(*) in één keer te betalen, geen restitutie als u één of meerdere trainingen niet kunt bijwonen)


SEIZOEN 2021-2022 (vanaf 1e week september)


De locatie is nog niet definitief maar het lijkt erop dat onze basislocatie de sporthal aan de Groenblauwlaan zal gaan worden, in ieder geval het eerste jaar. We hopen nog altijd om (ook) gebruik te kunnen gaan maken van de Oosterpoort. Maar in de komende maanden zullen we daar na overleg met o.a. de gemeente uitsluitsel over krijgen. Natuurlijk zullen we dit zo snel mogelijk met u communiceren. De trainingstijden hangen natuurlijk van de locatie af, maar ook van het aantal aanmeldingen en competitie teams dat wij gaan inschrijven.


Wij vinden het belangrijk dat u goed geïnformeerd bent voordat u zich definitief aanmeldt. Daarom delen wij hieronder met u de stand van zaken en onze plannen voor het komende seizoen.


BASISLIDMAATSCHAP (van toepassing op alle leden, inclusief recreanten)


Ieder lid van de Hammerheads bezit het basislidmaatschap. Dat betekent dat ieder lid iedere week 1x anderhalf uur training krijgt van gediplomeerde trainers (en trainers in opleiding). Alle sporters van een bepaalde leeftijdsgroep krijgt gezamenlijk training zodat we u alle basistechnieken (fundamentals) kunnen aanleren. We hebben hiervoor een zeer uitgebreid plan dat wij volgen waarin staat welke vaardigheden er per leeftijd aangeleerd moet worden. Omdat wij de gehele sporthal gebruiken waarbij we de tussenschermen omhoog laten, zien en horen we elkaar trainen en kunnen we zo van en met elkaar leren. Dit is niet alleen leerzaam maar ook heel leuk!


NB. Het basislidmaatschap is – naast sporters die bewust geen competitie willen spelen, ook heel aantrekkelijk voor sporters die het komend jaar rustiger aan moeten/willen doen (ivm school, werk, blessure of andere redenen) maar toch op niveau willen blijven trainen.


COMPETITIELIDMAATSCHAP (van toepassing op leden die zich hebben ingeschreven voor de competitie van de NBB)


Veel leden zullen competitie willen spelen. Voor deze leden kennen wij, boven op het basislidmaatschap, een jaarlijks competitielidmaatschap. Deze competitie-spelende leden zullen, samen met hun team, nóg een wekelijkse training van anderhalf uur hebben waarbij zij zich met hun teamgenoten, trainen en eventueel een coach voorbereiden op de wedstrijden.


Voor seizoen 2021-2022 gaan wij voor de volgende leeftijdsgroepen teams inschrijven voor de NBB-competitie:


· Senioren Dames


· Senioren Mannen


· Dames U22


· Heren U20


· Heren U18


· Heren U16


· X14 (gemengd)


· X12 (gemengd)NB. Gebruikte afkortingen:


LEEFTIJDSGROEP GEBOORTEJAREN


SENIOREN 1999 EN EERDER


U22 2000 + 2001


U20 2002 + 2003


U18 2004 + 2005


U16 2006 + 2007


U14 2008 + 2009


U12 2010 + 2011


U10 2012 + 2013


U8 2014 OF LATER


NB – voor de meeste teams hebben wij op dit moment nog geen volledig team. Daarom kan het zo zijn dat wij van genoemde teams uiteindelijk één of meerdere teams zullen moeten terugtrekken. Hier willen wij helder over zijn, om teleurstellingen te voorkomen. Wij hopen (en verwachten) dat wij in de komende maanden verschillende teams echter alsnog op volle sterkte kunnen krijgen, maar dit hangt af van hoeveel inschrijvingen wij nog in mei en juni zullen ontvangen. (het terugtrekken van teams kan nog tot 1 juli)


Kent u (ouders van) basketballers die nog twijfelen over een lidmaatschap bij de Hammerheads? Overtuig hen dan dat het een goede keuze is, want hoe meer mensen zich alsnog aanmelden, hoe groter de kans dat de teams niet teruggetrokken hoeven te worden.


Stel, u schrijft u/uw kind in voor een competitie team, en er is uiteindelijk geen team?


Hier kunnen wij u een aantal opties aanbieden:

  1. U / uw kind speelt aankomend seizoen géén NBB competitie, maar behoudt het basislidmaatschap waardoor er toch 1x per week anderhalf uur stevig getraind wordt. (contributie = 175 Euro)

  2. U kiest voor uzelf of uw kind voor een tweede basistraining per week. U traint dus 2x anderhalf uur per week, maar speelt géén NBB competitie. Daarnaast zullen wij zoveel als mogelijk met teams van andere basketbalverenigingen vriendschappelijke wedstrijden en toernooien organiseren. Dat is leuk, én leerzaam! (contributie = 275 euro (175 euro basislidmaatschap + 100 euro toeslag 2e wekelijkse training)

  3. U / uw kind gaat met de overige leeftijdsgenoten deelnamen aan de officiële 3x3 competitie van de NBB (meer informatie via de website van de NBB: https://www.basketball.nl/3x3/nbb-3x3-competities/) (NB. U betaalt de basiscontributie én de competitiecontributie)

Wij willen graag met u de inschrijving bij de Hammerheads inplannen. Inschrijven doen wij tijdens een (kort) gesprek waarin wij alles nog even doorspreken met elkaar zodat van beide kanten alles helder is. Wij willen u vragen om ons te laten weten of u zich definitief wil inschrijven. Dan plannen wij een gesprek met u in en zien we u/uw kind heel graag bij de trainingen vanaf 27 april!

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page