top of page

LIDMAATSCHAP

Wij bieden een gedegen basketbalopleiding en begeleiding door goed opgeleide trainers en coaches. Ook verzorgen wij de nodige cursussen en bieden we begeleiding om het spelregelbewijs en het scheidsrechter diploma te behalen (deze stellen wij vanaf een bepaalde leeftijd verplicht voordat de speler competitie kan spelen). Daar staat tegenover dat wij van alle leden en vrijwilligers focus en inzet verwachten op en buiten het veld.
 

Samengevat bieden wij onder meer:

  • Trainen van september tot en met eind juni;

  • 2x trainen per week voor iedereen die competitie speelt;

  • Unieke trainingsconcepten om zo goed mogelijk basketbal te leren spelen;

  • Een vereniging en een omgeving waar we onszelf én elkaar uitdagen en tot een hoger niveau brengen, in en buiten het veld;

  • en nog véél meer....

Want: alleen samen kunnen we het beste resultaat behalen, zowel op individueel niveau als op team en club niveau!

 

Kom JIJ OOK PROEFTRAINEN ?

Kennismakings cursussen

Een aantal keer per jaar organiseren we een Kennismakingscursus. Deze cursus bestaat uit 3 proeflessen waar je kan ontdekken of basketballen wel bij jou past. Daarnaast maak je kennis met onze vereniging. 

De cursus wordt aangeboden per leeftijdscategorie. Een enthousiaste groep trainers laat je kennismaken moet de mooie basketbalsport. Tijdens deze cursus gaan we beoordelen of we je kunnen plaatsen in een bestaand wedstrijd team of in een team waar we je nog eerst de beginselen van de basketbaltechnieken gaan aanleren. Bij de voorbereidingen voor een volgend seizoen gaan we opnieuw bekijken of je kan doorstromen naar een wedstrijd team.

 

Geplande Kennismakingscursussen

Omdat we een kleine, maar sterk groeiende vereniging zijn en alle leden een goede opleiding en tijd willen we bieden, willen we in balans blijven bij het groeien. 

OP DIT MOMENT ZIJN ER GEEN KENNISMAKINGSCURSUSSEN GEPLAND

Voor alle andere leeftijdsklassen hebben we nu een ledenstop hebben ingesteld. Wilt u op de hoogte gebracht worden wanneer we mogelijkheden zien om nieuwe leden welkom te heten? Meldt u dan aan voor de Nieuwsbrief

ONTVANG DE NIEUWSBRIEF IN JE MAILBOX

Interesseformulier
bottom of page