top of page
  • Foto van schrijverBestuur HH

Alles heeft een begin …

Bijgewerkt op: 12 feb. 2021

Het doel van de Hammerheads is om te voorzien in de behoefte aan een club die zich voornamelijk zal richten op “prestatie basketbal”. Hiermee willen wij een brug slaan tussen verenigingen die basketbal als breedtesport aanbieden en topclubs die op het hoogste niveau uitkomen.


Door ons te richten op deze specifieke doelgroep willen wij actief de nadrukkelijke samenwerking (en zeker géén concurrentiestrijd) aangaan met verenigingen uit de omgeving.


Naast het aanbieden van specifieke en unieke trainingsconcepten willen wij een doorstroommogelijkheid in twee richtingen bieden tussen breedtesportvereniging en topclubs: spelers die op een hoger niveau willen spelen maar (nog) niet bij een topclub kunnen of willen aansluiten, maar ook spelers die vanuit een topclub komen en nog niet aan het spelen in een breedtesportvereniging toe zijn.


Wij verwachten in de komende weken de formele oprichting te verrichten en willen met ingang van seizoen 2021-2022 uitkomen in de formele competitie.


Volg onze pagina op facebook ( https://www.facebook.com/Basketbalclub-Zoetermeer-Hammerheads-io-103213971554701 ), volg ons op Instagram ( https://www.instagram.com/zoetermeerhammerheads/ ) of schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en vorderingen.


Neem gerust contact op bij vragen!

Wij zoeken ook enthousiaste mensen die willen helpen de club de komende tijd op te zetten en de komende jaren uit te bouwen. En natuurlijk sponsoren die willen helpen om de hoge opstartkosten draaglijk te maken.
38 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page